Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Departamento Comercial.

Departamento comercial.

 Departamento Soporte Técnico

Departamento de soporte técnico, caídas, problemas, incidencias, urgencias.